Eyes On You

Weddingplanner

Weddings | Events | Planningsgesprekken

Planningsgesprekken

Bij het organiseren van een bruiloft komen zo veel taken kijken! Het is logisch dat je door de vele bomen het bos niet meer ziet. Soms is het fijn om dan hulp te krijgen met alles op een rijtje te zetten. EOYW biedt 2 soorten gesprekken aan: 1 vooraf de organisatie en 1 na de organisatie. Hieronder lees je de toelichting. Een groot voordeel! Jullie krijgen toegang tot het netwerk van alle leveranciers én de bijbehorende kortingen! 

 

Wake-up gesprek
Zijn jullie verloofd? Maar willen jullie zelf de bruiloft organiseren? Misschien komen jullie ergens niet uit of weten jullie niet waar jullie moeten beginnen?
Tijdens het “Wake-up Gesprek” nemen we stap voor stap alle taken door zodat jullie niks vergeten. 
Hierin komen alle ideeën, uitdagingen en planningen aanbod. Tevens krijgen jullie de tamplates aangeleverd waar jullie gebruik van kunnen maken bij de organisatie.

Na het gesprek krijgen jullie een gedetailleerd verslag met alles wat wij hebben besproken.
Het gesprek zal circa 1.5 uur duren.

 

Finishing Touch Geprek
Hebben jullie de bruiloft zelf geregeld en en is de grote dag eindelijk inzicht? Krijgen jullie al de zenuwen of alles goed is geregeld? Kies dan voor het Finishing Touch Gesprek. Tijdens dit gesprek nemen we alles stap voor stap door. Alle taken, planningen, mogelijke problemen komen aan bod. Het is aan te raden dit gesprek circa 3 tot 4 weken voor de bruiloft te houden. Mocht er nog iets geregeld moeten worden is er hier nog de tijd voor.

Na het gesprek krijgen jullie een gedetailleerd verslag met alles wat wij hebben besproken. Hierbij krijgen jullie handige overzichten geleverd die jullie zelf bij kunnen houden tijdens de organisatie.
Het gesprek zal circa 2 uur duren.

Partners