Eyes On You

Weddingplanner

Weddings | Events | Planningsgesprekken

Over EOYW


Ik ben Evelien Feijen, 26 jaar en woon in Eindhoven samen met mijn man Erik. 10 mei 2019 zijn wij samen in het huwelijksbootje gestapt. Door dat wij alles zelf hebben geregeld weet ik precies wat er komt kijken bij het organiseren van een bruiloft. Na aanleiding van onze bruiloft is er iets gaan kriebelen... 

Ik heb altijd al geweten dat het organiseren, plannen en regelen bij mij past. Vraag mijn familie en vrienden: ze zullen het allemaal beamen! Daarom ben ik de opleiding Marketing, Communicatie en Evenementorganisatie aan ROC Eindhoven (inmiddels Summa College) gaan volgen, en deze afgerond. Na deze opleiding heb ik in een congrescentrum gewerkt waarbij veel ren- en plantaken kwamen bij. Inmiddels werk ik in de optiek en zorg ik dat iedereen alles weer goed ziet.


Ik heb bruiloften altijd erg fascinerend gevonden: de liefde tussen 2 mensen wordt vastgelegd op een mooie, magische dag. Ik vind het heerlijk om overal achteraan te zitten, het overzicht te bewaren en de origineelste dingen te regelen. Geen vraag of opmerking is te gek! Alle opties staan open!

Ik heb een groot netwerk aan leveranciers. Daarmee zorg ik voor de leukste, gekste en unieke ideeën voor de beste prijs. Door het bruidspaar vele zorgen uit handen te nemen hoop ik dat jullie een goed gevoel hebben bij de voorbereiden en het beste gevoel ooit op jullie trouwdag!


Partners