Eyes On You

Weddingplanner

Weddings | Events | Planningsgesprekken

Partners

Great Look Media

Great Look Media is opgericht door Michelle van der Jagt en Erik Feijen. Beide zijn ze al jaren actief in de de filmbrache. Inmiddels zijn ze samen een nieuwe bedrijf gestart: Great Look Media. Ze zijn gespecialiseerd in het filmen van bruiloften. Zo kunt u nog jaren van uw trouwdag blijven genieten.

Meek It Happen

Meek It Happen is opgericht door Jeanine Meek.  
Jeanine is een enthousiaste jonge dame die onwijs gave foto’s maakt! Ze denkt met je mee, dit om jullie dag helemaal naar jullie wens te verlaten lopen. Ook voor een romantische love-shoot of voor een boudoir fotoshoot als romantisch cadeau voor je man!
Zo kunnen jullie nog lang van de mooie dag nagenieten.

Jolijn Huvenaars

Jolijn Huvenaars is de perfecte visagiste voor uw bruidslook. Samen kijkt ze met u naar de wensen passend bij uw look en thema. Na de proefmake-up wordt de definitieve make-up vastgelegd. 
Naast de perfecte make-up kunt u ook terecht voor de langste wimpers dankzij de Eyelash Extensions.

Crazy Air

Crazy Air levert de leukste en mooiste spring- en luchtkussens. Voor de beste (kinder)entertainment op de bruiloft maar ook voor de beste vrijgezellenfeesten. Kijk snel op de site voor de leukste activiteiten.

Natalie Vermorken Photograpy

Natalie is een ontzettende goede fotograaf die op uw trouwdag de perfecte foto’s maakt! Tijdens de gesprekken voorafgaand van de bruiloft worden alle details besproken. Na afloop krijgt u de mooiste foto’s en een prachtig fotoboek. 
Kijk snel op de website voor haar portfolio.

Mr DJ

Mr DJ

Mr. DJ is dé feestspecialist van het zuiden met 100% dansgarantie!  Al uw specifieke wensen zoals geluid, verlichting en muziek geven een gegarandeerd groot feest.

You're Stylish

Stephanie is in 2010 begonnen aan de opleiding tot kapster en visagiste. Sindsdien heeft ze veel ervaring op gedaan in deze branche. In 2019 is ze begonnen met You’re Stylish: de bruidsstyliste aan huis. Ze werkt graag met de producten van Oriflame: een Zweeds merk dat garant staat voor kwaliteit.

Neem snel een kijkje op haar site voor haar portfolio!

 

Maak een Foto

Photobooth huren? Bij “Maak een Foto” bent u op het juiste adres. 
Voor de meest hilarische en (te) gekke foto’s voor uw Bruiloft of Event levert “Maak een Foto” een mooie Photobooth. 4 uur lang zijn ze aanwezig met te gekke props, onbeperkt printen van de fotostrips en een verkleedkist vol attributen.
Een leuke aanvulling voor uw feest!

Balloon XL

BalloonXL

BalloonXL fleurt uw trouwfeest of Event extra op! Van tafeldecoratie tot ballondrop of fotowand tot ballonslinger. BalloonXL verzorgd verschillende ballondecoraties om uw dag nog bijzonderder te maken.  Kijk snel op de site voor inspiratie.

Always Forever

Always Forever organiseert de leukste beurzen in Brabant. De beurzen zijn op de mooiste locatie en met de leukste leveranciers.

Partners